ΕΝ Καλέστε μας: (+30) 2821098800info@vimloc.com
 » Έλεγχος πρόσβασης για Airbnb


Παρουσίαση συστήματος έλεγχου πρόσβασης για Airbnb

 Περιγραφή λειτουργίας γενικού συστήματος
Η VL80-V76zwave είναι μια έξυπνη κλειδαριά, που σε συνδυασμό με την εφαρμογή αυτοματοποιημένου ελέγχου πρόσβασης, μπορεί να αναβαθμίσει κάθε διαμέρισμα ή βίλα ώστε να γίνει μέρος ενός έξυπνου συστήματος. Για την εγκατάστασή της δεν απαιτείται καλωδίωση, καθώς λειτουργεί με μπαταρίες. Το σύστημα υποστηρίζεται από zwave controllers. Κάθε controller μπορεί να υποστηρίξει μέχρι 50 κλειδαριές και ένα σύστημα μπορεί να υποστηρίξει πολλούς controllers, ενώ η κλειδαριά ανοίγει και με μηχανικό κλειδί σε περίπτωση βλάβης.

 Περιγραφή του συστήματος
Ο επισκέπτης κάνει κράτηση δωματίου από τον ιστότοπο της επιχείρησης ή μέσω άλλης πλατφόρμας. Κατά την ημερομηνία άφιξης, ο επισκέπτης λαμβάνει μέσω SMS ή email έναν κωδικό, με τον οποίο αποκτά πρόσβαση στην πόρτα του δωματίου και σε οποιαδήποτε άλλη προκαθορισμένη πόρτα χρειάζεται κατά την διάρκεια παραμονής του. Κατά τον χρόνο αναχώρησης, ο κωδικός πρόσβασης καταργείται αυτόματα και όταν το δωμάτιο σημανθεί ως καθαρό, δημιουργείται νέος κωδικός για τον επόμενο επισκέπτη. Η λύση αυτοματοποιημένου ελέγχου πρόσβασης είναι επεκτάσιμη, ενώ ο επισκέπτης δεν χρειάζεται να έχει smartphone, αφού ο κωδικός στέλνεται μέσω SMS και μέσω email.

 

Tο Brand Name “VIMLOC” δημιουργήθηκε το 2007, από ομάδα τεχνικών με 20ετη τότε εμπειρία και όραμα την διάθεση στην αγορά ποιοτικών προϊόντων τεχνολογίας, σε συνδυασμό με ποιοτική υποστήριξη των έργων μετά την εφαρμογή.

Επικοινωνία: info@vimloc.gr