ΕΝ Καλέστε μας: (+30) 2821098800info@vimloc.com
 » Προϊόντα » Συσκευές Δωματίων » ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ-ΥΓΡΑΣΙΑΣ S2W-HUMI+
ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ-ΥΓΡΑΣΙΑΣ S2W-HUMI+
ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ-ΥΓΡΑΣΙΑΣ S2W-HUMI+
Ρωτήστε μας για το προϊόν
Kωδικός 0025093
Δειτε όλα τα προϊόντα της VIMLOC

Ασύρματη συσκευή μέτρησης θερμοκρασίας και υγρασίας, υψηλής ακρίβειας. Βασίζεται στην κυρίαρχη τεχνολογική τάση της εποχής μας το Internet of Things. Όλα τα δεδομένα αποστέλλονται και αποθηκεύονται σε cloud server μέσω της πλατφόρμας S2W και είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα στο χρήστη για ενημέρωση και επεξεργασία.

Ανάλογα με τον τύπο, το καταγραφικό διατίθεται με εσωτερικό ή εξωτερικό αισθητήριο. Σε περίπτωση απώλειας σήματος wifi, τα δεδομένα αποθηκεύονται στην εσωτερική μνήμη της συσκευης και αποστέλλονται όταν επανέλθει το σήμα. Ασφάλεια επικοινωνίας και δεδομένων με κρυπτογραφημένη δομή και διαδικασία. Με τη χρήση πρωτοκόλων ΗTTPS & MQTT διασφαλίζεται με τα υψηλότερα στάνταρ ασφαλείας η μεταφορά και αποθήκευση των δεδομένων στο cloud. Η συσκευή λειτουργεί με 3 μπαταρίες ΑΑΑ χωρίς να απαιτείται μόνιμη τροφοδοσία ρεύματος. Έχει χαμηλή κατανάλωση, με αυτονομία έως και 18 μήνες και διαθέτει ένδειξη ισχύος με ειδοποίηση για την αντικατάσταση των μπαταριών. Για μόνιμη τροφοδοσία υπάρχει και θύρα υποδοχής micro USB. Μέσω εφαρμογής για Android κινητά ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο την κατάσταση των αισθητήρων. Εξαιρετικά εύκολη εγκατάσταση του καταγραφικού και της εφαρμογής.

Eπικοινωνήστε μαζί μας
Kαταχώρηση

Tο Brand Name “VIMLOC” δημιουργήθηκε το 2007, από ομάδα τεχνικών με 20ετη τότε εμπειρία και όραμα την διάθεση στην αγορά ποιοτικών προϊόντων τεχνολογίας, σε συνδυασμό με ποιοτική υποστήριξη των έργων μετά την εφαρμογή.

Επικοινωνία: info@vimloc.gr